Plads til både privatliv og nabofællesskab

Alle lejligheder er indrettet med store køkken/alrum i åben forbindelse til stue, der danner rammen for fællesskab og liv

Randers Kaserne består af 96 lejelejligheder, som er hævet over midtbyen, beliggende i den nordlige ende af Randers. En by i byen. Et ’upcoming’ kraftcenter for kultur og kreativitet med højt til loftet og et stærkt sammenhold.

Bygningerne er opført som gennemlyste boliger, beliggende i to bygninger som samles i en karré-bebyggelse, placeret rundt om et centralt, grønt gårdmiljø. Der er lagt stor vægt på at skabe veldisponerede boliger, hvor hver en kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt.

Samtidig er der brugt gedigne materialer overalt, hvilket giver lejerne funktionelle boliger i mange år frem. Alle opgange er med elevator som leder op til lejligheder, parkering på terræn omkring ejendommen og  der er selvfølgelig depotrum til alle lejligheder.

Lejlighederne er opført i mange størrelser og indrettet som 2, 3 og 4 værelses lejligheder. I alle lejligheder er der et rummeligt køkken og badeværelse, med inventar fra Svane og selvfølgelig alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Badeværelserne byder på gulvvarme, rummelig bruseniche med rain-shower bruser, samt selvfølgelig lejlighedens vaskemaskine og tørretumbler.

Alle boliger leveres med varme genvindingsanlæg, som medvirker til at sikre et godt indeklima.

Lejevilkår:

Depositum: 3 måneder
Forudbetalt husleje: 1 Måneds forudbetalt husleje, samt første måned husleje betales sammen med depositum, plus vand og varme såfremt dette skal betales til udlejer. Udvalgte boliger afregner forbrug direkte til forsyningsselskab.
Lejeperiode: Ubegrænset
Opsigelsesvarsel: 3 måneder
Vand og varme: Afregnes direkte med leverandør
Lejestigning: Lejestigning ifølge nettoprisindekset
Bemærk: Du må ikke været registreret i RKI.
Lejlighederne må max. beboes af det antal voksne der er beboelsesrum til.

Få mere information

Vores mæglere sidder klar til at besvare spørgsmål. Ring på 87 11 87 11 eller send os en e-mail på 893@edc.dk

Randers Kaserne

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, køberrådgiver, MDE

Kom til åbent hus

Vi afholder åbent hus hver uge i vores udstillingsbolig. Tilmelding her:

Der ikke muligt at leje såfremt man er registreret i RKI.