Velkommen hjem til Randers Kaserne

Bo med fælleden som nabo

På Randers Kaserne får du en unik bolig i et åbent landskab med både Nordre Fælled og sø som nære naboer, der indbyder til et aktivt udeliv.

Afstande

650 m til Nordre Fælled

850 m til Langvang Idraetscenter

950 m til Føtex

3,1 km til Randers Realskole

3,6 km til Water and Wellness / Randers Regnskov

3,6 km til Rådhustorvet / bymidte

4 km til Motorvej / Randers Banegård

4,2 km til Lystbådehavn og Randers Fjord

4,8 km til Rutebilstation

4,8 km til Randers City Beach

Velkommen til det gode liv

 

Randers er Danmarks 6. største by og ligger smukt placering ved Gudenåens udmunding og samtidig i bunden af Randers Fjord. Randers er desuden kendt for sin lange historie som købstad. Randers rummer en bred vifte af oplevelser og har unikke oplevelser inden for kunst, kultur og historie, ligesom byen byder på hyggelig shopping, lækre madoplevelser og spændende events året rundt.

Randers er placeret mindre end 30 minutters kørsel fra Aarhus og blot 50 minutter fra Aalborg. Randers er placeret ved det østjyske motorvejsbånd, hvorfor mange østjyder i årenes løb, har bosat sig i byen, med let adgang mod både Grenå, Viborg, Aarhus og Randers. Randers Kaserne er kun 5 minutters kørsel fra motorvejstilkørslen E45.

Randers Kaserne er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo tæt på naturen – uden at flytte væk fra byen. Her får du en ny opført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur, park områder og nærhed til byens faciliteter.

De ny opførte boliger ligger på Randers gamle kaserne, i den nordlige del af Randers. Bydelen er hyggelig og fredelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden.

Randers Kaserne

Moderne boliger i historiske rammer

Randers Kaserne ligger et stenkast fra Nordre Fælled, der består af et vekslende åbent landskab med overdrev, græsarealer, mose samt små skove af løv- og nåletræer. Området er 85 hektar stort og det gennemskæres af gode veje og stisystemer, som indbyder til både vandre-, cykel- og sågar rideture.

Når man bevæger sig rundt i området, kan man nærmest se at Ingeniørtropperne har efterladt sig spor i landskabet i form af små høje, kanaler og gravede vandhuller.

Området har et rigt dyreliv – og her er gode chancer for at se rådyr, harer og alverdens fugle. Området indbyder til en gåtur rundt til de mange oplevelser der er i området. Bl.a. Myretuen som er et by naturrum eller naturlegepladsen i den sydlige del af området, hvor der er borde, bænke og et grill/bålhus.

Velkommen til det lette liv

Fra boligerne på Randers Kaserne er der ligeledes kort afstand til idrætsanlæg, pasningsmuligheder, skoler og uddannelser. Desuden tilbyder området omkring Randers Kaserne både på idrætscenter, Regionshospitalet og selvfølgelig gode transportmuligheder.

Under 1 km. fra lejlighederne finder man områdets primære indkøbsmuligheder omkring Lucernevej, som byder på både Føtex, Rema1000, Jysk, Jem/fix m.fl.

Det bynære naturliv

I Randers Kaserne får du en skøn bolig i et åbent grønt område med en placering der samtidigt er bynært. Summen af dette danner grundlaget for et aktivt udeliv. Visionen for Randers Kaserne er at skabe et område, som lever op til nutidens høje standarder for det gode, bynære liv – en bydel som ikke blot tilbyder attraktive boliger, men som også indeholder hverdagens praktiske funktioner, muligheder for fritidsaktiviteter og gode byrum for beboere, brugere og besøgende.

By i Byen står bag projektet, som vil tage afsæt i kasernens gamle bygninger, og videreudvikle området til en levende og mangfoldig bydel i det nordlige Randers.

Randers Kaserne

Velkommen hjem til Randers Kaserne!

Her kan du nyde naturen, udsigten, den friske luft - og samtidigt bo tæt på alting. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte EDC Poul Erik Bech Randers på tlf. 87 11 87 11.

Få mere information
Randers Kaserne

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, køberrådgiver, MDE